ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primele externări din străinătate în cazul Crevedia

Publicat: marți, 5 Septembrie 2023 , ora 13.33
foto: Radio România Brașov
foto: Radio România Brașov

Primele victime ale exploziilor de la Crevedia care și-au revenit după ce au fost transportate în străinătate vor fi externate în această săptămână.

Aflat în vizită la Brașov pentru aniversarea a 15 ani de la înființarea SMURD Brașov, secretarul de stat Raed Arafat nu aflase încă de victima care a decedat în dimineața zilei de marți. Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat:

N-am datele complete, pentru că și astăzi s-au mai externat, așa că nu pot să vin cu datele exacte. Pot să spun că toți cei care sunt plecați afară, momentan sunt stabili. Primii externați vor fi în cursul acestei săptămâni”, a declarat șeful DSU.

Bărbatul decedat în această dimineață avea puțin peste 30 de ani și suferise arsuri pe 95% din suprafața corpului. El era originar din Nepal, lucra la stația GPL din Crevedia și era internat la Spitalul Bagdasar Arseni.

Bărbatul este cea de a cincea victimă a exploziilor de la stația GPL din Crevedia.

Sorin Țîrcă