ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Taxele pentru căsătorii sau actele de stare civilă, la același nivel și în 2024

Publicat: miercuri, 6 Septembrie 2023 , ora 16.38
În 2024, Brașovul va avea aceleași taxe pentru căsătorii sau eliberarea actelor de stare civile, ca în ultimii 4 ani. Cel puțin asta este propunerea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Brașov, care a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre pentru stabilirea taxelor speciale pentru următorul an.

Concret, pentru oficierea căsătoriei sâmbătă, cuplurile plătesc 150 de lei, pentru cununia de duminică - taxa este de 320 de lei. Cei care vor să facă nunta în aer liber pot chema ofițerul stării civile oriunde doresc pe raza municipiului Brașov și plătesc o taxă de 1.000 de lei.

Taxa de urgență pentru soluționarea cererilor și eliberarea, în maxim 48 ore de la înregistrarea cererii, a documentelor și actelor este de 200 de lei.

Persoanele interesate pot trimite până pe 19 septembrie în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov.

Adina Chirvasă