Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Autobuzele RAT cu capăt de linie în Livada Poștei, suplimentate în ziua de sâmbătă, pentru concertul din Piața Sfatului. Ce alte modificări vor mai fi

Publicat: joi, 7 Septembrie 2023 , ora 13.35
Autobuzele de pe 13 linii care au capătul în Livada Poștei vor fi suplimentate în ziua de sâmbătă, începând cu ora 15.00, au anunțat reprezentanții RAT Brașov. Astfel, vor crește frecvențele trecerilor în stații pentru toate cele 85 de mașini ce vor circula pe oră, pe sens. Tot de la 15.00 autobuzele de pe liniile 50 și 52 vor circula pe ambele sensuri de deplasare doar pe Strada Mureșenilor, astfel că nu vor mai fi deservite stațiile N. Bălcescu și Star. De asemenea, va fi înființată o stație temporară în zona Hotel Capitol. Toate acestea pentru a asigura o deplasare mai ușoară prin oraș cu autobuzele RAT, mai ales pentru concertul ce va avea loc în Piața Sfatului.

Pentru ca toți spectatorii să ajungă cu bine acasă după terminarea concertului, sâmbătă, după orele 22.00, RATBV va concentra mijloace de transport în zona Livada Poștei - Strada Lungă - Strada Nicolae Iorga - Bdul. Iuliu Maniu, care vor fi puse în circulație la finalul spectacolului.

Pentru a ușura accesul mijloacelor RATBV în zona centrală a orașului, sâmbătă, 9 septembrie, vor fi amenajate temporar benzi dedicate transportului public pe zona Bdul. Iuliu Maniu - Strada 13 Decembrie - Bdul. Eroilor - Bdul. 15 Noiembrie.

Adina Chirvasă