Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cupa Mondială de rugby la start. România are o grupă infernală

Publicat: vineri, 8 Septembrie 2023 , ora 11.10
foto: worldrugby.org
foto: worldrugby.org

Una din cele mai importante competiții sportive ale anului, Cupa Mondială de rugby are loc de astăzi în Franța și se va încheia pe 28 octombrie, cu participarea a 20 de echipe, printre care și România.

Echipele sunt împărțite în patru grupe și primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală. Meciul de deschidere va fi cel dintre Franța și Noua Zeelandă din această seară pe Stade de France din Saint-Denis, de la ora 22:15. Competiția se va încheia pe 28 octombrie, cu finala de pe același stadion.

România revine la această ediție la mondiale dar are parte de o grupă infernală. Stejarii fac parte din Grupa B și vor întâlni pe rând liderul mondial Irlanda pe 9 septembrie la Bordeaux și campioana mondială Africa de Sud pe 17 septembrie tot la Bordeaux înainte de a se muta la Lille pentru ultimele două jocuri. Scoția - România are loc pe 30 septembrie pe Stade Pierre-Mauroy și duelul cu Tonga se joacă pe 8 octombrie.

Adrian Susanu