ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ministrul Sănătății, astăzi, la Brașov

Publicat: sâmbătă, 9 Septembrie 2023 , ora 9.32
Sursa foto: Radio România Actualități
Sursa foto: Radio România Actualități

Ministrul Sănătății va fi, astăzi, prezent în Poiana Brașov în cadrul celui mai important eveniment al acestui an dedicat medicilor rezidenți în medicina de familie din România numit "Școala de vară națională a medicilor rezidenți în medicină de familie".

Alexandru Rafila va susține o conferința de presă ce va reuni într-o nouă perspectivă a comunicării și a interactivității cadre didactice universitare, cercetători științifici și 87 de medici rezidenți din 8 centre universitare.

Prima ediție a proiectului Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București - "Școala de vară națională a medicilor rezidenți în medicină de familie" își propune nu doar să construiască punți solide de legătură între medicina de familie și celelalte specialități medicale, dar și să ofere tuturor participanților un program inedit și intensiv de instruire profesională bazat pe conceptul educație medicală continuă.

Evenimentul se va încheia în 10 septembrie 2023.

Urmărim subiectul și revenim, în timp util, cu declarațiile oficiale.

Radio România Brașov FM