Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Restricții de circulație pe strada Agrișelor

Publicat: luni, 11 Septembrie 2023 , ora 16.28
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Atenție, șoferi! Până în 20 septembrie, pe strada Agrișelor, între orele 22.00 și 5.30, circulația va fi restricționată în totalitate, cu excepția riveranilor.

Pe această arteră, din această noapte, încep lucrările de reparații străzi, estimate a fi finalizate în data de 20 septembrie.

Traficul pe timp de noapte va fi deviat pe str. Apullum.

Intervenții vor fi și pe B-dul Griviței, tronsonul cuprins între pasajul Fartec și sensul giratoriu de la Leroy Merlin, zona dintre Teatrul Dramatic și Patria și în cartierele Astra, Șchei, Blumăna.

Se va interveni alternativ, pe câte o bandă de circulație pe sens.

De asemenea, sunt lucrări de reparații pavaj pe str. Fundătura Țibleș și reparații carosabil și trotuare pe str. Valea Cetății și Molidului, în urma înlocuirii rețelei electrice.

Pentru a evita blocajele în trafic, reprezentanții municipalității recomandă conducătorilor auto să folosească rute alternative.

Pentru acest an, Consiliul Local a aprobat suma de aproape 60 de milioane de lei pentru asigurarea serviciilor de reparații și întreținere străzi, trotuare și alei.

Informațiile referitoare la programul de reparații pot fi consultate pe site-ul dedicat, https://abc.brasovcity.ro/asfalt, unde pot fi făcute și sesizări referitoare la noi situații ce necesită intervenția sau la calitatea lucrărilor deja executate.
Adina Chirvasă