ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Protest la Penitenciarul Codlea

Publicat: marți, 12 Septembrie 2023 , ora 11.21
Sursa foto: Radio Romania Brasov
Sursa foto: Radio Romania Brasov

Câteva zeci de gardieni de la Penitenciarul Codlea au ieșit în stradă să protesteze vizavi de lipsa de acțiune a guvernului la cererile lor. Oamenii sunt nemulțumiți în primul rând de faptul că trebuie să facă ore suplimentare în fiecare lună, din cauza numărului redus de angajați. „Muncim pe datorie!”, scria pe una dintre pancartele purtate de protestatari. Președintele sindicatului Măgura, Alexandru Gherghina:


Sindicaliștii mai spun că în această săptămână au fost mai puțini protestatari, din cauza unei decizii a conducerii. Alexandru Gherghina:


Liderul sindical a precizat că, spre sfârșitul lunii, când angajații își vor atinge numărul de ore din contractual de muncă, vor apărea și problemele, deoarece nu va mai fi personal dispus să vină peste program. În acest moment, la nivel national ar fi nevoie de 20.000 de angajați, dar există doar 12.600.

Sorin Tirca