ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Elevii brașoveni, provocați să-și imagineze, în desene, ce ar schimba ei în istoria orașului

Publicat: marți, 12 Septembrie 2023 , ora 17.58
Sursa foto: Facebook / Muzeul Judetean de Istorie Brasov
Sursa foto: Facebook / Muzeul Judetean de Istorie Brasov
Elevii din clasele V-VIII din județul Brașov sunt provocați să-și pună imaginația la lucru și să dea un răspuns, în benzi desenate, la întrebarea „Ce ai schimba în istoria orașului tău?”.

Este concursul organizat de către Muzeul Județean de Istorie Brașov, în cadrul Festivalului Internațional de Benzi Desenate Istorice Brașov 2023, dar care și-a prelungit termenul de primire a lucrărilor.

„Este concursul lansat de noi în vara acestui an, cu ocazia Festivalului de Benzi Desenate Istorice și are termen de depunere a lucrărilor 22 septembrie, pentru că am vrut ca toți copiii să poată participa, să revină la școală, să aibă timp să facă lucrări și îi așteptăm cu mare drag să ne trimită lucrările lor. Lucrările se primesc în original, la Bastionul Țesătorilor din Brașov și vor avea posibilitatea să-și vadă lucrările expuse în Casa Sfatului, între 27 septembrie și 20 octombrie. De asemenea, au posibilitatea să câștige premii, premii frumoase. Pe lângă diplomă de participare sunt și premii în bani. Premiul I este de 400 lei, Premiul II de 300 lei, Premiul III de 250 de lei și 6 mențiuni avem, de câte 110 lei fiecare”, a spus Ioana Șchiopu, coordonator concurs.  

Lucrările vor fi jurizate în perioada 23-25 septembrie.
Adina Chirvasă