Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Școala „de rezervă” dorită de municipalitate, greu de găsit

Publicat: joi, 14 Septembrie 2023 , ora 17.43
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Municipalitatea a scos din nou la licitație închirierea unei școli „de rezervă” pentru situațiile în care se fac lucrări de reabilitare la clădirile școlare, iar activitatea didactică trebuie mutată.

Ofertele pot fi depuse până în 3 noiembrie.

„Având în vedere că la precedenta procedură nu s-a prezentat niciun ofertant, am relansat etapa de închiriere a unui spațiu pentru amenajarea unei unități de învățământ - «buffer» - unde elevii de la școlile în care se fac lucrări să poată învăța în condiții optime. Sperăm ca de această dată să avem o ofertă și să încheiem contractul. Contractul ar fi valabil pe o perioadă de 7 ani de zile”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Valoarea acestui contract se ridică la 3 milioane de euro, dar Primăria caută un spațiu în care să fie amenajate 16 clase.

În prezent, când o școală intră în șantier, elevii sunt mutați la alte unități școlare, în funcție de cum sunt spații disponibile, în schimbul de după-masă.
Adina Chirvasă