Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovean de 52 de ani, arestat preventiv pentru tâlhărie

Publicat: vineri, 15 Septembrie 2023 , ora 9.48
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Un brașovean de 52 de ani a ajuns în arest după ce, supărat că și-a pierdut banii la jocuri de noroc, ar fi amenințat cu un briceag mai multe persoane și ar fi tâlhărit un alt bărbat.

Potrivit procurorilor brașoveni, supărat că altcineva i-ar fi jucat banii introduși în aparat la o sală de jocuri, bărbatul a scos briceagul și a amenințat personalul sălii.

„După ce a părăsit finalmente locația, în jurul orei 21,10, a abordat o persoană de sex masculin care se afla pe strada Zizinului la intersecția cu bulevardul Alexandru Vlahuță, acuzând-o și pe aceasta că i-ar fi sustras banii jucați la aparate, după care a amenințat-o cu briceagul și i-a sustras suma de 50 de lei", a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Bărbatul recalcitrant a fost reținut, inițial, pentru 24 de ore, după care judecătorul de drepturi și libertăți a decis că acesta trebuie să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Brașoveanul este cercetat pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tâlhărie calificată.

Sorin Țîrcă