Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fată de 16 ani din satul Șona, dată dispărută

Publicat: sâmbătă, 16 Septembrie 2023 , ora 14.16
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că minora DUMBRĂVESCU CĂTĂLINA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar, în data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, de la domiciliul său, din satul Șona, județul Brașov, fără a mai reveni până în prezent.  

Aceasta are următoarele semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.60 m., constituție corpolentă, față rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, păr șaten.

La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu blugi de culoare neagră, maletă (helancă) de culoare neagră și adidași albi.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.
RRBV FM