Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Talente din peste o jumătate dintre județele țării se vor reuni la Zărnești

Publicat: duminică, 17 Septembrie 2023 , ora 19.11
Sursa foto: Facebook / Ecoul Pietrei Craiului
Sursa foto: Facebook / Ecoul Pietrei Craiului

Copii și tineri talentați din 25 de județe ale țării se avor aduna, în perioada 29 septembrie - 1 octombrie, la Zărnești, în cadrul ediției jubiliare a Festivalului Național de Muzică și Dans "Ecoul Pietrei Craiului".

Cea de 10-a ediție se bucură de prezența în juriu a artiștilor și specialiștilor în lumea spectacolului locali și naționali dintre care îi amintim pe Sava Negrean Brudașcu, Smaranda Vornicu Shalit, Nicola, Ozana Barabancea sau maestrul Cristian Mihăilescu. Și în acest an, președintele juriului va fi inconfundabila Felicia Filip.

În cele trei zile de concurs, participanții cu vârste cuprinse între 4 si 18 ani se vor întrece în note muzicale și în pași de dans în cadrul categoriilor: Muzică populară, Pop românesc, Pop internațional, Dans tradițional românesc și Dansuri moderne. Fiecare zi de concurs se va încheia cu o gală de premiere. Marele Trofeu va fi anunțat în ultima gală, cea de duminică.

"Ediția aniversară vă așteaptă din toate colțurile țării, cu multe surprize și momente unice! Vă așteptăm cu drag și vă dorim mult succes tuturor!", menționează organziatorii.

Vineri 29 septembrie, startul festivalului va fi dat la ora 11.00, iar sâmbătă și duminică, participanții vor urca pe scena Casei de Cultură Zărnești începând cu ora 10.00.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural "Artist pentru Artă", în parteneriat cu Primăria Orașului Zărnești.

Bianca Bucă