ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se reiau procedurile de atribuire a locurilor de parcare, în municipiu

Publicat: luni, 18 Septembrie 2023 , ora 14.29
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Primăria Brașov va relua procedurile de atribuire a locurilor de parcare rezidențiale.

Din 25 septembrie, brașovenii din mai multe cartiere, care doresc loc de parcare, pot participa la licitațiile care vor fi organizate.

„În această toamnă vor fi scoase la atribuire locurile de parcare libere din cartierele Scriitorilor, Astra, Centrul Nou, Răcădău și Șchei. Vorbim de aproape 1500 de locuri în parcările de reședință. Primul cartier unde se va organiza o astfel de procedură este Scriitorilor. Astfel, în 25 septembrie, locuitorii din acest cartier sunt invitați la ora 9:00 în curtea interioară a Primăriei, pentru a-și lua unul dintre cele 68 de locuri libere rămase disponibile în acest cartier”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Din 27 septembrie și până în data de 11 octombrie, în cadrul a 5 proceduri de reatribuire, sunt scoase pentru reatribuire locurile de parcare libere din zona Astra 1 (zona cuprinsă între Calea București, calea ferată și str. Zizinului).

Brașovenii din acest cartier, în funcție de zona în care locuiesc, au la dispoziție 522 de locuri de parcare libere.

Tot în această zonă, în data de 9 octombrie, va fi organizată o procedură de atribuire locuri de parcare noi pentru strada Lunii 1, 4 și Calea București numărul 69.

Tot în octombrie vor fi licitații în Centrul Nou (în 16 și 18) și Astra 2 (în 23 și 25), iar între 7 și 15  noiembrie, în Valea Cetății.

Sorin Țîrcă