ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Poliția solicită sprijinul brașovenilor pentru identificarea unei femei

Publicat: miercuri, 20 Septembrie 2023 , ora 17.10
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

Și-a însușit pensia unei alte persoane. Acum poliția o caută și face apel la spiritul civic al brașovenilor.

Este cazul unei femei care ar fi sustras suma de 4000 de lei de la bancomatul unde o persoană în vârstă a încercat să efectueze o tranzacție.

"În cursul acestui an, persoana vătămată, o femeie în vârstă de 76 de ani, s-a prezentat la un bancomat din zona centrală a municipiului Brașov pentru a-și ridica pensia, însă după utilizarea cardului bancar, a părăsit zona ATM-ului înaintea eliberării banilor. În acest timp, o altă femeie, care aștepta la rând, a observat că banii au fost eliberați cu întârziere și, după îndepărtarea persoanei păgubite, aceasta s-a apropiat de bancomat, unde a simulat o tranzacție, după care a sustras întreaga sumă de bani din fanta aparatului și, bineînțeles, a părăsit zona", a declarat Daniel Zontea, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Astfel, pentru identificarea persoanei din imagine și recuperarea prejudiciului creat, Poliția Brașov solicită sprijinul cetățenilor, aceștia fiind rugați să anunțe orice unitate de poliție din județ, să apeleze la numărul de telefon 0268.474.567 sau cel de urgență 112, dacă au cunoștință de identitatea persoanei căutate sau daca dețin date care ar putea conduce la identificarea ei.

Sursa info: IPJ Brașov


Radio România Brașov FM