ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sparge lucruri pe banii tăi, fără să te reclame vecinii, în Sala de Spart

Publicat: vineri, 22 Septembrie 2023 , ora 15.02
Sursa foto: Facebook / Sala de Spart
Sursa foto: Facebook / Sala de Spart

Un nou concept de descărcare nervoasă, prin exprimarea furiei într-un cadru sigur. Asta propune Sala de Spart, proaspăt deschisă la Brașov.

Ideea îi aparține lui Raul Costescu, un român care s-a întors în țară după 15 ani de Anglia și care a vrut să fie propriul șef.

„Ca să nu ajung să fiu angajat iar nu știu pe unde, am zis să vedem o idee de afacere, care să meargă în țară, ceva ce nu e, ceva ce nu s-a făcut acolo și am văzut că în Anglia și în State treaba asta merge foarte bine. Oamenii sunt chiar fericiți făcând asta. Atunci am zis să fac și eu în țară. M-am întors în mai și de atunci tot lucrez la conceptul ăsta”, a spus Raul Costescu.

Sala de Spart a fost deschisă de o săptămână, are 2 camere, iar în ambele, vizitatorii vor intra echipați cu cască de protecție, vizieră, salopetă, mănuși, dar numai după ce li se face un instructaj și semnează formularele de declinare a răspunderii.

„Într-o cameră sunt niște butoaie pe care sunt puse niște sticle. Am un manechin de silicon acolo, care poate fi lovit cu bâta de baseball. Este o descărcare fizică, nervoasă. Am văzut că lumea e foarte, foarte nervoasă în țara asta. Toată lumea e nervoasă, toată lumea țipă. Sala a doua este puțin mai hardcore. Acolo sunt două butoaie pe care avem electrocasnice, o centrală termică, de exemplu, care este chiar solidă, cuptoare cu microunde, niște monitoare, televizoare mici. În prima sală ți se dă o bâtă de baseball. În sala a doua ți se dă un baros de 3 kg”, a adăugat Raul Costescu.

Sala de Spart este deschisă zilnic, între orele 16.00 – 22.00.

Durata unei sesiuni este de 15 minute.

Într-o cameră, costul sesiunii este de 50 de lei, pe când în cealaltă, de 75 de lei.

Accesul se face pe bază de programare.

Sursa foto: Facebook / Sala de Spart

Adina Chirvasă