Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Filarmonica Brașov deschide stagiunea cu numărul 146

Publicat: luni, 25 Septembrie 2023 , ora 16.06
Sursa foto: Facebook / Filarmonica Brașov
Sursa foto: Facebook / Filarmonica Brașov
Filarmonica Brașov deschide stagiunea cu numărul 146, cu un spectacol prezentat în două seri consecutive.

Astfel, joi și vineri, de la ora 19.00, la Sala Patria, brașovenii sunt așteptați cu un program Beethoven, oferit de invitați speciali.

„Horia Mihail, în postura de solist, alături de diijorul Julien Salemkour, alături de Corul Concentus, condus de Marius Modiga, vor prezenta un concert cu totul și cu totul deosebit, un concert regal Beethoven. Vom începe cu Concertul nr. 3 pentru pian și orchestră, continuăm cu Fantezia pentru pian, cor și orchestră și încheiem programul cu Simfonia nr. 3 «Eroica». Un element foarte special al acestei deschideri de stagiune este faptul că am reușit să achiziționăm un nou pian de concerte - Bösendorfer Vienna Concert”,
a precizat managerul Filarmonicii Brașov, Dragoș Dimitriu.

Pe lângă aceste concerte, melomanii brașoveni vor putea lua parte și la alte două evenimente muzicale săptămâna aceasta.

Marți, de la ora 19.00, pe scena Sălii Patria va urca ansamblul The Radio Trombones, iar miercuri, tot de la ora 19.00, cvartetul Gamma și invitații lor vor oferi un recital cu intrare gratuită.
Adina Chirvasă