ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipamente medicale noi, pentru Spitalul Orășenesc Rupea

Publicat: marți, 26 Septembrie 2023 , ora 13.30
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Spitalul Orășenesc din Rupea primește astăzi echipamente medicale în valoare de 15.000 de euro, în cadrul campaniei naționale a Organizației Salvați Copiii de dotare a secțiilor de pediatrie și a maternităților din țară.

Dotarea unitatății medicale din Rupea este una esențială și asta pentru că aici ajung pacienți din mai multe comune și sate ale județul Brașov.

„Organizația Salvați Copiii ajunge din nou în județul Brașov, de data aceasta la Spitalul din Rupea. Susținem spitalul orășenesc de aici cu echipamente medicale pentru secția de Ginecologie și Pediatrie. O parte din echipamentele donate astăzi ajung pe secția de Ginecologie, cum ziceam mai devreme, pentru monitorizarea fetală, iar o altă parte din echipamente ajunge pe secția de Pediatrie, acolo unde copiii vor avea parte de o monitorizare mai atentă pe partea de respirație și extragerea secrețiilor nazale”, a spus Ștefania Mircea, coordonator program Salvați Copiii.
Ruxandra Stoica