ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

După trei ani de pauză, CartFest revine la Cristian

Publicat: marți, 26 Septembrie 2023 , ora 14.58
Sursa foto: Facebook / cartfest
Sursa foto: Facebook / cartfest
După trei ani de pauză, C’art Fest, evenimentul de muzică, treatru, carte și arte stradale, revine în atenția publicului, la Cristian, județul Brașov.

Festivalul C’art Fest începe joi, 28 septembrie și se va încheia pe 1 octombrie.

Tema abordată în acest an, „recunoaștere”, lansează participanților ideea de reîntâlnire, apropiere, mulțumire și respect, în toate cele patru secțiuni ale evenimentului.

„Sala Mare se transformă într-un loc în care avem spectacole de teatru și muzică. Biserica Evanghelică se transformă într-un alt loc unde avem muzică. Sala de sport a școlii, care are un tavan impresionant, pictat, care a fost restaurat de curând, este locul în care ne întâlnim și avem diverse discuții și conferințe. Curtea Sălii Mari se transformă și ea și devine un loc de întâlnire. Vom avea aici ateliere, muzică, expoziții”, a explicat președintele C’art Fest, Alexandru Crețu.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.


Ruxandra Stoica