ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ziua Internațională a Animalelor, marcată și la Sanctuarul Libearty din Zărnești

Publicat: joi, 28 Septembrie 2023 , ora 13.33
Sursa foto: AMP Libearty - Bear Sanctuary
Sursa foto: AMP Libearty - Bear Sanctuary
O mulțime de suprize a pregătiti Asociația Milioane de Prieteni la data de 4 octombrie, când sărbătorim Ziua Internațională a Animalelor.

Vor fi activități educative pentru cei mici, dar și o campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor cu stăpâni.

Caravana sterilizării are loc azi și mâine, la Șinca Nouă, iar pe 4 octombrie, activitățile vor fi organizate la Sanctuarul de Urși din Zărnești.

„Pe 4 octombrie, în Sanctuarul Libearty organizăm activități cu aproximativ 30 de copii de la școlile din Vulcan și Colonia 1 Mai. Micuții vor aduna ghindă, pe care apoi o vor primi urșii ca și hrană, vor participa la activități creative jocuri, picturi, vor vizita sanctuarul, vor afla poveștile urșilor salvați de noi și vor învăța tot felul de lucruri despre animalele sălbatice și domestice”, a precizat vicepreședintele Asociației Milioane de Prieteni, Paula Ciotloș.

Cei care doresc să participe la aniversarea Zilei Internaționale a Animalelor sau care au nevoie de  informații suplimentare sunt rugați să contacteze asociația la adresa de email: office@millionsoffriends.org sau telefonic la 0722 533 895.
Sorin Țîrcă