Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bătăuși pacifiști, la Făgăraș

Publicat: joi, 28 Septembrie 2023 , ora 14.44
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

S-au luat la bătaie, dar s-au și împăcat, în aceeași seară, și nu le-au spus polițiștilor nimic. S-a întâmplat în Făgăraș, în zona unui club din apropierea primăriei.

Un echipaj al Poliției Făgăraș s-a deplasat în noaptea de sâmbătă spre duminică acolo. În fața clubului se afla un grup de tineri, însă aceștia le-au spus polițiștilor că nu s-a întâmplat nimic și nimeni nu a solicitat intervenția forțelor de ordine.

Oamenii legii au rămas, totuși, la fața locului până când au plecat toți cei care erau de față, însă surpriza a venit mai târziu. Ne explică purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, Florentina Manolache:

"Ulterior, polițiștii au ridicat înregistrările video ale camerelor de supraveghere din zonă, situații în care au constatat în grupul de tineri, câțiva dintre aceștia s-ar fi manifestat agresiv fizic, aspecte ce ar fi avut loc înainte de sosirea echipajelor de poliție".

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea existenței unei agresiuni și au efectuat cercetări ce au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea acestui act. Dintre cei implicați, nicio persoană nu și-a exprimat, până la acest moment, intenția de a formula plângere în cauză.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, iar la final se va propune soluția legală care se impune.

Sorin Țîrcă