Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”Noctura Bibliotecilor” ține deschisă biblioteca pe timpul nopții

Publicat: vineri, 29 Septembrie 2023 , ora 12.11
Sursa foto: Facebook / Biblioteca Judeațeană George Barițiu Brașov
Sursa foto: Facebook / Biblioteca Judeațeană George Barițiu Brașov

Sâmbătă, Biblioteca Județeană "George Barițiu", Casa Baiulescu și Filiala 3 își țin porțile deschise pentru public și pe parcursul nopții.

Este Noctura Bibliotecilor, eveniment deja tradițional pentru instituția brașoveană, care, în acest an, propune mai multe activități interactive și evenimente diverse.

Astfel, vor fi concursuri, ateliere de creativitate, lecturi multilingve, teatru pentru copii, concert și film. De asemenea, publicul este invitat să rezolve puzzle-uri și alte jocuri.

Tema din acest an a evenimentului este este Biblioteca - Sunet - Imagine - Culoare.

Ne-a oferit detalii directorul bibliotecii județene Brașov, Daniel Nazare:

”Imaginea, culoarea sunt foarte normale într-o lume care este invadată de tot ce ține de multimedia, tot ce ține de partea aceasta a rețelelor de socializare. Când aduci și concert, când ai și piese de teatru, când ai și acțiuni dintre acestea care cumva schimbă perspectiva, când ai și yoga, când ai și schimb de plante, când ai și film, care este un film pentru care noi am plătit dreptul de difuzare. Deci cumva vrem fie totul făcut corect, totul fie făcut în limitele legalității”.

Ruxandra Stoica