ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cu patrupedele la sterilizat, în Șinca Nouă

Publicat: sâmbătă, 30 Septembrie 2023 , ora 10.55
Sursa foto: Milioane de prieteni
Sursa foto: Milioane de prieteni

Zeci de câinii și pisici cu stăpân, din localitatea Șinca Nouă, au fost sterilizați în ultimele două zile, în cadrul caravanei organizate de Asociația Milioane de Prieteni, în județul Brașov.

Președintele AMP Brașov, Cristina Lapis, ne-a oferit detalii:

În același timp, a fost desfășurată o campanie de informare privind importanța sterilizării, beneficiile pentru sănătatea animalelor, cadrul legislativ pe care trebuie să îl respecte proprietarii de animale de companie, dar și modul de îngrijire cel mai potrivit pentru diferite animale de companie.

Vicepreședintele AMP, Paula Ciotloș, ne-a spus mai multe:

În cadrul aceleiași campanii, în 4 octombrie, de Ziua Internațională a Animalelor, în Sanctuarul AMP Libearty vor fi activități cu peste 30 de copii de la școlile din Vulcan și Colonia 1 Mai.

Micuții vor aduna ghinde pe care le vor primi apoi urșii ca hrană, vor vizita Sanctuarul, vor afla povestea urșilor salvați de la Libearty și vor învăța tot felul de lucruri despre animalele sălbatice și domestice.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Milioane de prieteni
Camelia Vlad