Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Percheziții de amploare la Făgăraș

Publicat: luni, 2 Octombrie 2023 , ora 16.34
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Polițiștii făgărășeni au efectuat 12 percheziții domiciliare în dimineața zilei de luni, 2 octombrie, într-un dosar de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe scule și aparatură electrică, precum și diverse componente metalice de pe platforma Nitramonia din Făgăraș.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, Florina Manolache, ne-a oferit detalii:

"Investigațiile pe care polițiștii le-au efectuat imediat după primirea sesizării au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea acțiunii de furt, stabilind că, în perioada 25-26 septembrie, un număr de 15 persoane, bărbați și femei, toate din localitatea Făgăraș, au pătruns în incinta Combinatului Chimic de unde au sustras diferite scule electrice, țevi, cabluri și alte componente metalice din fier, cupru și crom, utilizate în activitățile industriale".

Unul dintre mandatele de percheziție puse în aplicare a vizat o societate comercială ce are ca obiect de activitate colectarea și valorificarea materialelor metalice reciclabile.

La acțiune au participat 50 de polițiști. 14 persoane au fost conduse la unitatea de poliție pentru audieri, urmând ca la finalizarea acțiunii să fie dispuse măsuri corespunzătoare.

Sorin Țîrcă