ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 800 de studenți din Europa sunt așteptați la „Halloween in Transylvania”

Publicat: miercuri, 11 Octombrie 2023 , ora 18.34
Sursa foto: Erasmus România
Sursa foto: Erasmus România
Peste 800 de studenți din toată Europa, veniți în România prin programul Erasmus+, sunt așteptați la „Halloween in Transylvania”.

Evenimentul se va desfășura în Brașov și Râșnov, între 26 și 28 octombrie și urmărește promovarea istoriei și culturii naționale, prin vizite la Castelul Bran, Cetatea Râșnov și Castelul Peleș, dar și prin mai multe ateliere tematice.

“Agenda evenimentului de anul acesta o să includă în primele două zile vizitele la castele, plus evenimentul din Râșnov, care se numește Erasmus Generation Summit. Ne propunem să avem cumva un mix de activități în care, de exemplu, să fie și activități care sunt centrate pe Halloween, cum ar fi activități de sculptare a dovlecilor, de pictare a unor sacoșe cu motive de Halloween. Vom avea niște workshop-uri sau niște spații în care o să adresăm topic-uri precum importanța votării, fiindcă urmează să fie alegerile pentru Parlamentul European, vom avea niște workshop-uri de de improvizație sau critical thinking”,
a explicat Adrian Boldianu, manager de proiect.

Evenimentul se încheie duminică, 28 octombrie, cu o paradă a steagurilor țărilor participante, care va începe în Parcul Nicolae Titulescu și se va încheia în Piața Sfatului.
Ruxandra Stoica