ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dosar penal, după ce polițiștii au găsit droguri într-o mașină

Publicat: joi, 12 Octombrie 2023 , ora 15.07
Sursa foto: Poliția Română
Sursa foto: Poliția Română

Oamenii legii au deschis un dosar penal în această dimineață, după ce, în urma unui control în trafic, pe Calea Făgărașului, au găsit droguri într-o mașină.

„În timp ce polițiștii verificau aspectele de legalitate asupra documentelor înmânate de către conducătorul auto, în comportamentul celui verificat au observat indicii că se afla sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care i s-a solicitat efectuarea unui test în acest sens. Față de solicitarea polițiștilor, conducătorul auto și-a manifestat refuzul pentru testarea cu aparatul drugtest în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive, motiv pentru care tânărul conducător auto, din municipiul Brașov, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În mașină se afla și un pasager, în rucsacul căruia polițiștii au descoperit două folii alimentare cu fragmente vegetale, tip muguri, de culoare verde-olive.

Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Radio România Brașov FM