ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Teatru Tânăr în Vama Buzăului

Publicat: joi, 12 Octombrie 2023 , ora 17.15
Sursa foto: Facebook / Teatru Tânăr în Vama Buzăului
Sursa foto: Facebook / Teatru Tânăr în Vama Buzăului
Copiii și tinerii din Vama Buzăului au șansa să exploreze universul teatral, de la regie și actorie, până la scrierea de scenarii și comunicare.

Totul în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene, câștigat de administrația locală Vama Buzăului în parteneriat cu Fundația Amfiteatru.

„Este vorba de un proiect depus de către noi pe Planul Național de Redresare și Reziliență, iar în momentul de față suntem la implementare acestui proiect - se numește «Teatru tânăr în Vama Buzăului» - prin care tinerii au posibilitatea să ia lecții de teatru pe toate componentele acestuia, iar la final, sigur că vor pune în scenă o piesă de teatru pe care o așteptăm cu mare nerăbdare. Este vorba de o dezvoltare în ceea ce privește tânăra generație din Vama Buzăului, la care țin foarte mult”,
a explicat primarul comunei, Tiberiu Chirilaș.

Atelierele de teatru, nouă la număr, se vor desfășura la Căminul Cultural din Vama Buzăului, în această lună, iar participarea este gratuită.
Camelia Vlad