ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Retroparada Toamnei”, în 21 octombrie, la Brașov

Publicat: vineri, 13 Octombrie 2023 , ora 11.53
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM
Pasionații bijuteriilor pe roți sunt așteptați la „Retroparada Toamnei”, sâmbătă, pe 21 octombrie.

Ultima paradă locală din acest an a mașinilor retro va fi în centrul orașului, mai exact în Piața Sfatului, acolo unde vor fi prezentate publicului spectaculoasele mașini.

Vedeta evenimentului, după cum anunță organizatorii, va fi un Audi S1, un vehicul unicat în țara noastră.

“O să vă surprindem cu niște mașini deosebite. O să avem un Audi S1, mașină în momentul acesta unicat în România. O să avem, bineînțeles, cunoscutele Dacii 1300, care nu mai necesită niciun fel de prezentare, mașinile noastre cu care am copilărit. O să avem un Pinzgauer, o mașină de teren făcută pentru armata austriacă; o sa avem și câteva mașini de competiție, atestate istoric, bineînțeles, și o să avem câteva modele Porsche. Ar trebui să avem și un Ferrari, să vedem dacă reușește colegul nostru să ajungă. În principiu, o să fie în jur de 70-80 de mașini, toate deosebite în felul lor", a spus Adrian Pascu, reprezentant local Retro Mobil Club România.

Evenimentul are loc între orele 11.00 și 15.00, iar intrarea este liberă.

Sursa foto: Radio România Brașov
Ruxandra Stoica