Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Este posibilă extinderea programului la Aeroportului Brașov până aproape de miezul nopții

Publicat: vineri, 13 Octombrie 2023 , ora 13.43
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM

Programul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav ar putea fi prelungit de la 1 Noiembrie 2023, demersurile sunt înaintate și este așteptat un răspuns ferm de la autoritățile aeriene implicate, spune directorul obiectivului, Alexandru Anghel:

„Am văzut ce trebuie să completăm. Ne-am făcut fiecare partea de analiză, de adecvare resurse, asta însemnând și oameni și pregătire, instruire. Noi, ca aeroport, ne-am mărit organigrama. Suntem pregătiți pentru extindere de program de la începutul lunii noiembrie. Din punct de vedere al serviciilor de navigație aeriană, furnizorul de servicii, în ultima adresă spunea că este pregătit să ofere programul extins, așa cum le-am solicitat. Deci, la ora aceasta, din punctul meu de vedere, din toate datele pe care le avem, putem spune că se poate extinde programul, dacă nu intervine ceva”.

Programul aeroportului ar fi unul adaptat solicitărilor companiilor aeriene, care își doresc mai multe rotații la Brașov.

Cu excepția zilelor de luni și sâmbătă, când programul se va încheia la ora 19.00, în celelalte zile va fi activitate în intervalul orar 7.00-23.00.

La solicitarea Radio România Brașov, așteptăm un punct de vedere și de la ROMATSA cu privire la acest demers.

Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM

Camelia Vlad