ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Business Brains, la finalul lunii octombrie, la Brașov

Publicat: luni, 16 Octombrie 2023 , ora 18.04
Sursa foto: Facebook / Business Brains
Sursa foto: Facebook / Business Brains
A doua ediție Business Brains de la Brașov, din 26 octombrie, va avea aproape 400 de invitați, antreprenori din Republica Moldova, Statele Unite și România.

Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabeni, susținut de Camera de Comerț și Industrie Brașov, a avut mare succes la prima ediție, de anul trecut, astfel că se așteaptă la o ediție cel puțin la fel de reușită.

„Suntem pregătiți pentru a livra și cantitate de informație calitativă, plus multă energie și mult know-how din partea speakerilor de pe scena Business Brains. În plus, va fi foarte multă, foarte multă energie și din partea celor prezenți, pentru că toți suntem antreprenori și sunt ca un burete, vor să absoarbă foarte multă informație și vor să și transmită la rândul lor informații și experiență din domeniul lor de activitate”, a spus președintele Clubului Oamenilor de Afaceri Basarabeni, Vasile Petrașcu.

Prima ediție, cea de anul trecut, a avut și rezultate palpabile în economia județului.

„Business Brains are și un marketing foarte bun, este deja un logo și sper eu ca an de an să crească. Este un eveniment care atrage lume importantă spre Brașov. Este bun și din punct de vedere economic, dar și datorită investițiilor care se realizează în urma acestui eveniment. Dacă am reținut bine, în urma evenimentului de anul trecut s-au implementat cel puțin trei proiecte, trei proiecte de câteva milioane de euro”, a precizat directorul executiv al Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Cosmin Roșia.

Cosmin Roșia spune că deja există perspectiva realizării mai multor proiecte concrete, ca urmare a evenimentului care se va desfășura în 26 octombrie, în Poiana Brașov.
Sorin Țîrcă