Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Halloween printre dinozauri!

Publicat: joi, 19 Octombrie 2023 , ora 13.14
Sursa foto: Dino Parc
Sursa foto: Dino Parc

Activități înfricoșătoare, face painting și reducere de 25% la intrarea în Dino Parc Râșnov pentru vizitatorii care vin costumați de Halloween.

Cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și un adevărat muzeu în aer liber se pregătește pentru una dintre cele mai iubite sărbători împrumutate din străinătate - Halloween-ul.

În perioda 28-31 octombrie, vizitatorii parcului sunt așteptați cu o multitudine de activități. Pe lângă cei pasionați de paleontologie, la Dino Parc Râșnov, sunt așteptați și pasionații de deghizări și cosplay, iar cei care vor veni costumați sau machiați în diferite personajel vor primi 25% reducere la biletele de intrare achiziționate direct din parc.

Dino Parc Râșnov va fi decorat tematic de Halloween, iar copiii se vor putea transforma în personajele lor favorite chiar și în parc. De asemenea, cei mici vor putea participa la jocul de Treasure Hunt.

Pe pagina de Facebook Dino Parc Râșnov se va desfășura în perioada 13 - 19 octombrie și un concurs special de Halloween, la care se vor oferi cinci vouchere de acces în parc pentru toată familia, precum și un cupon de 100 de lei pentru magazinul de suveniruri din parc.

Toate activitățile menționate pentru această toamnă vor fi incluse în prețul biletelor de acces la Dino Parc Râșnov, fără alte taxe suplimentare.


Radio România Brașov FM