ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tată justițiar cu dosar penal

Publicat: sâmbătă, 21 Octombrie 2023 , ora 19.16
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Un tată justițiar din Brașov, în vârstă de 39 de ani, a fost pus sub control judiciar după ce a vrut să facă ”dreptate” între copii prin agresiune.

O ceartă între doi elevi ai unei școli gimnaziale din Brașov a degenerat. Astfel s-a ajuns la lovituri aplicate unuia dintre aceștia, care l-a chemat la școală pe tatăl său.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, agent șef principal Daniel Zontea:

"La fața locului s-a deplasat în scurt timp o echipă operativă de poliție care a desfășurat investigații pentru lămurirea stării de fapt. Verificările au stabilit pe fondul unei stări conflictuale pe care un tânăr ar fi avut-o cu un alt elev al aceleiași unități de învățământ, acesta și-a anunțat tatăl, care s-a deplasat în interiorul unității de învățământ și l-ar fi agresat fizic pe băiatul de 12 ani".

Inițial, părintele a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus punerea sa sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Bărbatul este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brasov.

Sorin Țîrcă