ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident soldat cu decesul unui conducător auto

Publicat: sâmbătă, 21 Octombrie 2023 , ora 22.03
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov
Trafic rutier cu restricții pe DN73A, între localitățile Râșnov și Predeal. Acolo a avut loc, în urmă cu puțin timp, un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane.

În accident au fost implicate 2 autovehicule, iar unul dintre conducătorii auto implicați a suferit leziuni care au dus la pierderea vieții.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers, urmând a fi reluat în integralitate după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Sursa info: IPJ Brașov

Radio România Brașov FM