Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campanie antidrog la Prejmer

Publicat: marți, 24 Octombrie 2023 , ora 18.35
Sursa foto: Instituția Prefectului Județul Brașov
Sursa foto: Instituția Prefectului Județul Brașov
Astăzi, la Prejmer, s-a dat startul primului modul din acest an școlar al proiectului-pilot prin care se derulează campania de conștientizare în rândul elevilor cu privire la pericolul reprezentat de consumul și comercializarea drogurilor.

La deschiderea evenimentului, care a avut loc la Centrul Cultural „Stefan Ludwig Roth” din Prejmer, a participat inițiatorul proiectului, prefectul Cătălin Văsii:

“Astăzi, la Prejmer, am dat start în anul doi al proiectului pe care l-am început în anul 2022. Ne dorim ca acest proiect să continue. Beneficiari în primul an au fost elevii de clasa a 5-a și clasa a 9-a. Vom continua cu aceste clase într-o primă fază, dar sperăm ca, rând pe rând, și având în vedere că astăzi chiar suntem într-o zi din Școala Altfel și au beneficiat și alți elevi de alte vârste, sperăm ca la un moment dat să putem să acoperim toți spectrul educațional din județul Brașov”.


Alături de elevi s-au aflat inspectorul școlar general al județului Brașov, Ovidiu Florin Tripșa și reprezentanții Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog.

Activitatea de astăzi s-a desfășurat în format hibrid, cu prezență fizică la Centrul Cultural „Stefan Ludwig Roth” din Prejmer și online la clase din alte școli din județ, prin platforma digitală a Inspectoratului Școlar Județean.

Citește și:

Camelia Vlad