Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sera ca laborator școlar și sală de ceai, la Colegiul Național Unirea

Publicat: miercuri, 25 Octombrie 2023 , ora 16.17
Sursa foto: Colegiul Național Unirea
Sursa foto: Colegiul Național Unirea

La Colegiul Național Unirea este în curs de amenajare o seră care va avea rolul unui laborator de biologie.

Potrivit directorului unității școlare, Maria Antal, proiectul ar putea fi gata până la finalul acestui an:

„Amenajarea unei sere care va funcționa ca un cabinet de biologie, un laborator de biologie. Va fi o sală aparte. Este o provocare. Cu siguranță că într-un decembrie 2023 va putea fi gata și acest proiect”.

Pe lângă o bază sportivă modernă amenajată recent, Colegiul Național Unirea a pus la dispoziția elevilor și o sală de ceai.

Care este rolul acesteia ne-a spus tot directorul unității:

„Am amenajat o bază sportivă, deși nu suntem un liceu sportiv. Avem terenurile din curtea liceului amenajate pentru baschet, volei, pentru fotbal, un teren sintetic, chiar cu nocturnă. Avem o sală de ceai amenajată printr-un proiect de sponsorizare al unui părinte care a dorit să fie anonim. În acea sală de ceai vom lansa o mulțime de evenimente de carte, interviuri, evenimente culturale”.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM
Camelia Vlad