Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un tânăr drogat s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere

Publicat: sâmbătă, 28 Octombrie 2023 , ora 18.01
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Pericol pe drumurile publice din județ, persoanele care conduc autovehicule fără a avea permis de conducere. 

Este și cazul unui tânăr de 22 de ani din Felidoara care a fost prins nu doar fără permis de conducere, ci și sub influența substanțelor psihoactive.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit un autoturim pe DN13, în cadrul unei acțiuni desfășurată chiar în zona localității Feldioara.

După verificarea cu ajutorul drug test-ului a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența unei substanțe psihoactive. Astfel, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i s-au recoltat mostre biologice, urmând a se stabili cu exactitate concentrația substanțelor psihoactive din organism.

De asemenea, în cadrul controului, a rezultat și faptul că tânărul nu este deținător de permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările urmând a fi continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, la finalizarea cărora urmează a se dispune soluție legală.

Tot în cursul zilei de ieri, un alt bărbat, care fusese condamnat la pedeapsa de 1 an și 2 luni închisoare pentru săvârșirea unei infracțiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, a fost dus la Penitenciarul Codlea pentru a-și ispăși pedeapsa.

Misiunea a fost dusă la îndeplinire de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz. Bărbatul încarcerat are vârsta de 45 de ani și domiciliul în orașul Rupea.

Bianca Bucă