Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trafic rutier cu restrictii pe Varianta Ocolitoarea a Brașovului din cauza unui accident

Publicat: duminică, 29 Octombrie 2023 , ora 15.39
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov
La acest moment traficul rutier se desfășoară cu restrictii pe Varianta Ocolitoarea a municipiului Brașov - VO1K, pe sensul de mers către București, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident a fost implicat un autovehicul, iar doi dintre ocupanții acestuia, conștienți, sunt evaluați din punct de vedere medical.

La fața locului sunt directionate echipaje ale Poliției Rutiere și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă, urmând ca la finalizarea tuturor activităților să fie lămurite împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier este blocat la acest moment pe sensul de mers către București, urmând a fi reluat după finizarea cercetărilor și îndepartarea vehiculului răsturnat de pe carosabil

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să adaptateze viteza de deplasare la condițiile de drum, să respecte semanlizarea rutieră existentă în zonă și să manifeste prudență în condus.

Sursa info: IPJ Brașov

Radio România Brașov FM