ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

8 toalete publice automatizate noi, la Brașov

Publicat: luni, 30 Octombrie 2023 , ora 17.59
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
8 noi toalete publice automatizate vor funcționa, în oraș, pe lângă cele 6 amplasate încă din primăvară.

Unele dintre cele prevăzute în această a doua etapă a programului au fost deja instalate în locurile stabilite de serviciul din cadrul Primăriei municipiului Brașov.

“Deja primele 6 din a doua etapă au fost amplasate în Poiana Brașov, la Lacul Noua, în parcurile din Triaj și de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, pe strada Zizinului, în zona Gemenii și pe strada Brândușelor, la intersecția cu Alexandru Vlahuță, iar în următoarele zile vor fi amplasate încă două: una în Parcul Gheorghe Dima și una la Spitalul Județean. După ce vom finaliza branșamentele, acestea vor fi puse în funcțiune”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea.

Toaletele automatizate sunt dotate cu diferite sisteme pentru spălarea, dezinfectarea și uscarea automată a vasului de toaletă; a podelei, dar și sistem de sistem de aerisire și odorizare după fiecare utilizare, plus alte facilități.

Costul unei toalete automatizate este de peste 240.000 de lei, cu tot cu TVA.

Costurile de mentenanță și materialele necesare pentru o lună se ridică la 1800 de lei, potrivit reprezentanților Primăriei.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM
Adina Chirvasă