Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mii de puieți vor fi plantați la Sânpetru

Publicat: joi, 2 Noiembrie 2023 , ora 12.05
Sursa foto: Facebook / Plantează în România
Sursa foto: Facebook / Plantează în România

6.000 de puieți plantați este ținta pe care o propune Asociația "Creștem România Împreună", pentru o amplă acțiune ce se va desfășura pe data de 11 noiembrie, în comuna Sânpetru.

Copiii și adulții sunt așteptați să se înscrie la workshopul de plantat, unde fiecare participant va primi mănuși, dar și uneltele necesare plantării. Accesul se face în baza exclusivă a înregistrării pe siteul asociației, iar locurile de participare au fost deja epuizate, după cum anunță organizatorii.

Coordonator proiect Plantează în România, Mihai Mihu.

"Voluntarii vor trebui doar vină, ei primind la fața locului unelte, puieți, sandwich. Așteptăm pentru acțiunea de sâmbătă în jur de 300-350 de voluntari, care ar trebui planteze undeva în jur de 6000 de puieți. Ce este spectaculos, zicem, la această acțiune, este faptul vom face o pădure, parc, plantând un portofoliu de vreo 9 specii. Vom planta ulm, frasin, plop, sălcioară, scoruș, arin, mesteacăn, pin. Adică un portofoliu destul de larg de special".

Ruxandra Stoica