ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De mâine nu mai puteți urca în troleibuze pe ușa din față

Publicat: joi, 9 Noiembrie 2023 , ora 15.10

De vineri, 10 noiembrie, în trolee nu mai urcați pe ușa din față.

Șoferii celor 26 de troleibuze ale RATBV, autovehicule ce nu au postul de conducere închis, respectiv cabină, nu vor mai deschide prima ușă dublă pentru accesul pasagerilor. Decizia este motivată de faptul că temperaturile au scăzut mult la Brașov, iar vineri este prognozată prima dimineață cu temperatură negativă din acest sezon, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Ștefan:

Ne cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi rugăm să manifeste înțelegere față de această situație. La ora actuală, societatea noastră își folosește la maxim resursele umane și materiale existente, având la orele de vârf aproape 200 de mașini în trafic. Aceasta în condițiile extinderilor de activitate ce s-au înregistrat în ultima perioadă. În aceste condiții, toate resursele noastre devin foarte importante, atât resursele umane cât și cele materiale”.

Separarea accesului în zona postului de conducere de partea destinată pasagerilor se va face în condiții de siguranță pentru aceștia din urmă, prin elemente nepermanente și va fi semnalată călătorilor prin afișe.

Adina CHIRVASĂ