Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dan Air a operat, astăzi, ultima cursă de pe Aeroportul Internațional Brașov- Ghimbav

Publicat: joi, 9 Noiembrie 2023 , ora 17.00
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Dan Air a operat, astăzi, ultima cursă de pe Aeroportul Internațional Brașov- Ghimbav, iar începând de mâine aeronavele companiei vor zbura de pe aeroportul din Bacău.

Reprezentanții companiei au luat această decizie din cauza orarului aeroportului din Brașov.

CEO-ul DanAir, Matt Ian David ne-a spus pe cine vede el vinovat pentru această situație:

"A fost un sport plin de emoții. Am stat și cu pasagerii în spate. Cu toții ne-au rugat revenim la Brașov și speră că o vom face. Evident, toată lumea avea nemulțumirea Dan Air pleacă de la Brașov. La fel cum am mai spus, problemele nu s-au rezolvat nici după cinci luni de zile. ROMATSA rămâne în continuare principalul vinovat al acestui eșec al Aeroportului Brașov. La fel cum am mai spus, când condițiile vor permite, vom reveni la Brașov. Negreșit, primul nostru oraș de unde am operat va rămâne mereu orașul nostru de suflet. Condiția pentru a reveni este deschiderea aeroportului 24de ore din 24 de ore".

Ieri, președintele CJ Brașov, Șerban Todorică a declarat că cel mai devreme în 2025 programul AIBG va putea ajunge să fie non stop.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Radio România Brașov FM
Nucu Jalea