ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Asociația SCUT organizează "Biblioteca Vie", la Aula Universității

Publicat: vineri, 10 Noiembrie 2023 , ora 13.47
Sursa foto: Facebook / Asociația SCUT
Sursa foto: Facebook / Asociația SCUT

În 14 noiembrie, mergi în „Biblioteca Vie”, de la Aula Universității, și citește o „Carte vie” pe tema sănătății mintale.

Vorbim despre un eveniment pregătit de cei de la Asociația de Servicii Sociale SCUT, care are ca scop să ne pună față în față cu prejudecățile noastre, prin intermediul celuilalt, să ne informeze corect și să combată discriminarea din diverse domenii.

Practic, cei ce formează Biblioteca Vie sunt „oamenii cărți”, care povestesc despre ei sau cu se confruntă în interacțiunea cu preconcepțiile generale.

"Avem invitați oameni de specialitate din domeniu, psihologi formați în diferite terapii, psihiatru, persoane care au trecut sau trec prin dificultăți și boli cronice de sănătate mintală. Drept pentru care invit comunitatea afle mai multe despre acest domeniu. Fie interesează discuția cu un psiholog, pentru dorește se formeze în această direcție, fie că vrea afle mai multe informații despre boli, diagnostic, fenomen în sine, care oricum a luat amploare în ultimul timp și cumva studiile spun va lua din ce în ce mai multă amploare", a spus reprezentanta Asociației SCUT, Mariana Busuioc.

Evenimentul se va desfășura între orele 10.00 și 17.00 și are loc în cadrul proiectului Equilibrium be brave, cofinanțat de Primăria Brasov.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM

Nu pierde niciodată o emisiune importantă, o melodie preferată sau cele mai recente știri.

Descarcă acum aplicația Radio România și te poți bucura de posturile de radio preferate oriunde și în orice moment!

Aplicația Radio România este disponibilă atât în AppStore, cât și în Google Play



Adina CHIRVASĂ