Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovul continuă pregătirea pentru sărbătorile de iarnă

Publicat: sâmbătă, 11 Noiembrie 2023 , ora 17.55
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Brașovul continuă pregătirea pentru sărbătorile de iarnă. După ce străzile din centrul vechi au fost deja împânzite cu decorațiunile de iluminat de pe stâlpii cu lumină, astăzi, a venit rândul primăriei.

Muncitorii s-au apucat încă de dimineață să decoreze cu luminițe sediul instituției. De altfel, deoseori, Primăria Brașov, datorită arhitecturii și modului de iluminat în timpul sărbătorilor de iarnă, a fost asemuită cu o clădire de la Disneyland.

În acest an, Primăria are în plan extinderea iluminatului festiv în mai multe zona ale orașului, însă deocamdată nu s-a  anunțat care vor fi acestea.

De altfel, încă din 3 noiembrie, echipele de muncitori au început să instaleze decorațiunile de sărbători de-a lungul drumului de Poiană.

Unele surse neoficiale au declarat pentru Radio România Brașov FM, la începutul acestei luni, faptul că evenimentele organizate anul acesta de sărbători ar costa aproximativ 2,5 milioane de lei, cu 25% mai mult decât anul trecut.

Târgul de Crăciun va avea loc, în acest an, între 30 noiembrie - când va fi aprins iluminatul festiv în oraș, și 7 ianuarie 2024.







Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Radio România Brașov FM
Bianca Bucă