ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cod galben de vânt puternic, ninsori și viscol, în mai multe județe

Publicat: duminică, 12 Noiembrie 2023 , ora 10.10
Sursă foto: ANM
Sursă foto: ANM

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt puternic, ninsori și viscol, în mai multe județe ale țării, printre care și Brașovul. Avertizarea este valabilă până la ora 18.00.

Fenomene vizate și zone afectate: intensificări ale vântului, ninsori în Carpații Orientali, temporar viscol la peste 1700 m

Vântul va avea intensificări în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și în sudul Transilvaniei, cu viteze de 55...65 km/h și izolat peste 70 km/h. În zona Carpaților Orientali va ninge moderat cantitativ (10...15 l/mp) și va continua să se depună strat de zăpadă. La munte vor fi rafale de 60...80 km, iar la altitudini mai mari de 1700 m, peste 90...110 km/h și vor fi perioade cu viscol și vizibilitate scăzută.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Marian STOICA