ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A venit iarna pe Postăvaru și în Covasna!

Publicat: duminică, 12 Noiembrie 2023 , ora 17.57
Sursa foto: Facebook / Inspectoratul de Jandarmi Judetean Covasna
Sursa foto: Facebook / Inspectoratul de Jandarmi Judetean Covasna
Iarna a început să-și facă simțită prezența pe crestele montane, iar în partea superioară a masivului Postăvaru s-a depus un strat subțire de zăpadă.

În această dimineață, la Cabana Postăvaru se înregistrau -3 grade celsius. Este prima zăpadă care persistă și pe timpul zilei. Dacă temperaturile se vor menține scăzute, sezonul de schi ar putea debuta mult mai repede decât în anii trecuți.

Prima zăpadă din acest sezon sa așternut și în județul Covasna. În cursul nopții trecute, în zona Comandău, a nins pentru prima dată în acest anotimp. Pe parcursul zilei de astăzi, s-a înregistrat -1 grad Celsius și, potrivit meteorologilor, vremea se va menține rece și în perioada următoare.

Jandarmii montani covăsneni le recomandă iubitorilor de drumeții să țină seama de starea vremii și să se echipeze corespunzător sezonului rece.

Totodată, jandarmii îi sfătuiesc pe toți cei care se aventurează pe munte în această perioadă să manifeste prudență, să se informeze cu privire la prognoza meteo și la starea traseului înainte de a porni la drum și să nu se abată de la traseele marcate.




Radio România Brașov FM