Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Recital extraordinar dedicat Zilei Naționale a României, la Opera Brașov

Publicat: luni, 13 Noiembrie 2023 , ora 11.20
Sursa foto: Opera Brașov
Sursa foto: Opera Brașov
De astăzi, puteți achiziționa bilete la spectacolele pregătite de Opera Brașov pentru începutul lunii decembrie.

Astfel, vineri, 1 decembrie, melomanii se vor putea bucura de un recital extraordinar dedicat Zilei Naționale a României, intitulat „România într-un cântec”.

Evenimentul va avea loc de la ora 18.30, în Foaierul Operei.

Vor interpreta Cvintetul Anatoly, soliștii Maria Catrina, Nicoleta Chirilă, Lăcrămioara Schuller, Sonia Hazarian, Alexandru Aghenie, Lorand Cristian și pianista Lioara Popa.

Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Sâmbătă, 2 decembrie, tot de la ora 18.30, în Sala Operei vă așteaptă „Văduva Veselă”, operetă de Fr. Lehár.

În distribuția spectacolului, soliștii Operei Brașov. Își dau concursul Orchestra, Corul și Baletul Operei Brașov, sub bagheta dirijorului Mircea Holiartoc.

Biletele costă 50, respectiv 70 de lei, în funcție de locul ales în sală, iar acestea pot fi achiziționate online, de pe www.bilet.ro sau de la sediul Operei Brașov, din str. Bisericii Române nr. 51, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00.

Pentru acest spectacol bilete pot fi achiziționate la prețul de 25 de lei și pentru vineri, 1 decembrie, de la ora 11.00, la repetiția generală cu public.
Radio România Brașov FM