ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Nastasia – o poveste de cartier”, un nou spectacol în repertoriul Teatrului Sică Alexandrescu

Publicat: luni, 13 Noiembrie 2023 , ora 12.53
Sursa foto: Teatrul Sică Alexandrescu Brașov
Sursa foto: Teatrul Sică Alexandrescu Brașov
Prima premieră a stagiunii 2023-2024 de la Teatrul „Sică Alexandrescu” este „Nastasia – o poveste de cartier”.

Spectacolul a fost prezentat duminică seara, fiind sold-out.

"Nastasia - o poveste de cartier", de George Mihail Zamfirescu, poartă semnătura regizorală a maestrului Victor Ioan Frunză, iar scenografia aparține Adrianei Grand.  

„Victor Ioan Frunză a adaptat piesa special pentru trupa teatrului nostru. S-a lucrat extrem de intens. Este o piesă romănească, într-o zonă de suburbie, de mahala, o poveste dură, într-o zonă de tragicomedie; ne vorbește despre adevăruri care sunt valabile și după aproape 100 de ani de la premiera acestei piese senzaționale, care, în momentul de față, din câte am eu cunoștință, nu este jucată la niciun teatru din țară”, a spus managerul Teatrului „Sică Alexandrescu, Dan Cogălniceanu.

Pentru cei care nu au mai prins loc la reprezentația din 12 noiembrie, o pot vedea în 19 noiembrie.

Biletele au fost puse în vînzare și la casieria Teatrului, și pe online, pe mystage.ro, costul unuia fiind cuprins între 30 și 40 de lei, în funcție de locul din sală.
Adina Chirvasă