Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Povești terapeutice scrise de ucrainenii care și-au părăsit țara în urma războiului, la Sala Patria

Publicat: luni, 13 Noiembrie 2023 , ora 13.27
Sursa foto: AMURTEL România
Sursa foto: AMURTEL România

Povești terapeutice scrise de ucrainenii care și-au părăsit țara în urma războiului vor fi prezentate într-un spectacol de interpretare la Brașov, în 15 noiembrie, la Sala Patria.

Acestea vor fi interpretate de actrițe din România și Ucraina, nararea lor va fi în ucraineană și va exista subtitrare în română. Poveștile sunt reunite sub titlul „Raze de lumină în timpul furtunii” și fac parte dintr-un proiect al celor de la Amurtel, care le vor prezenta și la București, în 16 noiembrie, în Sala de Festivități a Colegiului National „Mihai Viteazu”.

Colecția de povești este creată de un grup de mame, profesori și psihologi ucraineni, condus de scriitoarea australiană Susan Perrow, iar scopul creării lor este de a ajuta copiii și adulții să înțeleagă mai bine ce se întâmplă în jurul lor: cum să acționeze în situații necunoscute sau să se adapteze la noile condiții de viață.

Adina CHIRVASĂ