Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Patinoar spectaculos, anul acesta, în Piața Sfântul Ioan

Publicat: marți, 14 Noiembrie 2023 , ora 16.52
Sursă foto: Arhivă Primăria Brașov
Sursă foto: Arhivă Primăria Brașov

În acest an, Brașovul va avea un patinoar spectaculos în Piața Sfântul Ioan, cu acces gratuit. Acesta va avea în zona centrală un brad special amenajat, cu luminițe.

Amănunte ne-a oferit purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea:

"Încercăm să aducem cât mai multă bucurie copiilor, dar și părinților și bunicilor acestora. Astfel, anul acesta, patinoarul din Piața Sfântul Ioan va fi cu mult mai frumos decât cel din anii trecuți. În zona centrală a patinoarului vom avea un brad de Crăciun cu luminițe. Anul acesta, achiziția a presupus nu doar închirierea patinoarului și a serviciilor necesare întreținerii, dar și punerea la dispoziție a patinelor pentru cei care vor să se distreze pe acest patinoar. Tocmai de aceea, costurile au crescut față de anul trecut".

Contractul pentru patinoar are o valoare de peste 500 de mii de lei. Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat la Brașov în 30 noiembrie, în același timp cu aprinderea luminițelor de sărbătoare.

Adina CHIRVASĂ