Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De mâine se pun în vânzare biletele pentru spectacolele de Crăciun ale Operei Brașov

Publicat: miercuri, 15 Noiembrie 2023 , ora 9.16
Foto: Facebook / Opera Brașov
Foto: Facebook / Opera Brașov

De joi se vând biletele pentru cele mai așteptate evenimente ale Operei Brașov – spectacolele de Crăciun. Acestea vor fi prezentate în serile de 15, 16 și 17 decembrie, de la ora 18.30 și sunt reunite sub titlul „Steaua sus răsare”.

Cei care doresc să fie prezenți măcar înstr-o seară în Sala Operei trebuie să știe că, în anii anteriori, biletele se epuizau chiar din prima zi în care erau scoase la vânzare. Purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma:

Avem câțiva invitați de seamă. Îi amintesc aici pe Marcel Pavel, pe Alexandra Crișan, pe pianistul Bogdan Ota și pe Ioana Mârții. Prezentarea îi va aparține lui Adrian Nartea, iar la pupitrul dirijoral se va afla maestrul Andrei Tudor”.

Nu vor lipsi din program nici cei din Corul Unison – seniorii, alături de soliștii Operei Brașov. Prețul biletelor este de 70 sau 100 de lei, în funcție de locul din sală și pot fi achiziționate fie de la casieria Operei, fie online, de pe bilet.ro.

Adina CHIRVASĂ