ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sean Chambers, pe scena Transilvania Blues Nights

Publicat: miercuri, 15 Noiembrie 2023 , ora 15.40
Unul dintre cei mai buni chitariști de blues din ultimul deceniu ajunge, în sfârșit, la Brașov. Sean Chambers a cochetat să urce pe scena de sub Tâmpa încă dinainte de pandemie. 

Super-chitaristul va fi acompaniat de secțiunea de ritm a celebrei formații de blues, Savoy Brown. În premieră ṣi în exclusivitate în România, pe scena Transilvania Blues Nights de la Rockstadt, americanul promite un concert de ziua Recunoștinței stropit cu Wiskey Blues, Trouble și Blast. 

Sean este originar din Florida, unde locuiește și astăzi, și unde a fost inclus în Florida Music Hall of Fame. Cântă foarte rar în Europa, deci profitați de această ocazie. 

Modelele sale în a-și forma un stil chitaristic și o semnătură unică au fost Jimi Hendrix și Stevie Ray Vaughan.

Un interviu în exclusivitate cu Sean Chambes, va fi difuzat la Radio România Brașov FM, joia viitoare, în ziua concertului, în emisiunea Pulsul Zilei.

Radio România Brașov